Hae
JohanOnFitness
Kaupallinen yhteistyö

Kertaus Sokeroinnin Saloihin

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Ajattelin taas kerran kirjoittaa brassista. 😀 Musta on aika hauskaa, että google analyticsin mukaan top 10 hakusanat millä mun blogiin tullaan niin sisältää juurikin sanan brassi. 😀

Olen aikaisemminkin tästä kirjoittanut, mutta kertaus ei varmasti haittaa. 🙂

Oleen itse päässyt sokeroinnin maailmaan Sulossa jo apua muutama vuosi sitten kun aloitin käymään Sulossa. Sokeroinnillahan pystyy käytännössä poistattamaan karvat ihan mistä vaan.

Sulo onkin unisex-hoitola joten sinnehän voi sokerointiin ja brassiinkin tulla mies tai nainen. Herra A kävi sokeroinnissa myös ja täältä pääset lukemaan hänen ajatukset siitä.

Sokeroinnin jälkihän on ihan mahtava, koska lopputulos on todella sileä. Karvatkaan ei kasva nopeasti takaisin. Multa on myös kerran sokeroitu käsivarret ja moni pelkää, että sen jälkeen karvat kasvaisi mustana ja kovana takaisin, niin se ei pidä kyllä yhtään paikkaansa. Kädet on mulla edelleen sileät vaikka ihokarvat onkin kasvanut takaisin.

Tässä pieni info sokeroinnista:

 • Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takia takaisinkasvu vie kauemmin kuin se, että se ajetaan terällä.
 • Karva ei myöskään kasva sokeroinnin jälkeen takaisin kutiavana sänkenä vaan ajan kanssa se karvankasvu heikkenee ja karvakin pehmenee, kun sokerointia tehdään säännöllisesti.
 • Keskimääräinen poistoväli on noin 4 – 6 viikkoa.
 • Brassin tekeminen kestää noin 30-60 minuuttia.

Suloon pääsette tutustumaan tästä.

IMG_8359

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

4 kommenttia

 1. Inna kirjoitti:

  Mä en oikeasti tiedä mikä taikuri mun brassisokeroija on, mutta sillä ei mene koko hommassa kuin joku 10-15 minuuttia… Ja jälki on aina ollut hyvää. 😀 Onhan se mukava, kun kidutus kestää vähemmän aikaa, mutta tuntuu niin hölmöltä maksaa viiskybää noin lyhyestä visiitistä.

 2. Mirkkuli kirjoitti:

  Inna, ole onnellinen. Aika on luultavasti suoraan verrannollinen poistettavan karvan määrään (ainakin jos on osaava tekijä eikä mikään tumpelo). Mä olen käynyt pari kertaa ja jonkun 20min mullakin on hommaan mennyt, yhdestä paikasta sain alennustakin siksi ettei ole niin megapuska. 😀 Kauheetahan se olis jos pitäisi tuntikin kestää sitä kidutusta… 😮

  • johannavaris kirjoitti:

   Hahah, sika hyvä että sait alennusta. 😀 😀 Joo toi 20 min on varmaan aika perus. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *