Hae
JohanOnFitness

Takaisin hommissa

Elossa ollaan!! Mun ihme syyspöpö on nyt selätetty! Pääsin tänään vihdoin töihin. Olo ei ollut vielä erinomainen, mutta huomattavasti paljon parempi kuin alkuviikosta. 

Tein normaalin työpäivän, jonka jälkeen menin keskustaan kahville kaverin kanssa. Oli kiva kertoa viimeisimmät kuulumiset ja häntä kiinnostikin paljon Bullin tapaaminen. 🙂 Tapaamisesta on jo yksi postaus aikaisemmin, niin jos et ole vielä lukenut niin se kannattaa käydä lukemassa. 

Kahvittelun jälkeen lähdin tanssitreeneihin. Tänään oli mun ensimmäineen yhteinen treeni uuden tanssiryhmän kanssa. Tuli hyvä fiilis ja ihana oli päästä taas tanssimaan. Tanssitreenien jälkeen käytiin läpi tavoitteita ja miten ryhmää tullaan tänä kautena vetämään. 

Sovittiin, että tänä vuonna aloitetaan kilpakoreon opetteleminen jo nyt ja sitä sitten viilataan kaikki treenit. Yksityiskohdat hiotaan ja oikeasti lähdetään tavoittelemaan niitä sijoituksia. Tämä oli musta kiva kuulla. 🙂

Sain myös ihania uutisia! Pääsen posetreeneihin mun yhden bodyfitness kilpailijan kanssa ja ne treenit vetää Tiina Kasvi! En malta odottaa!! Jee! On suuri kunnia päästä Tiinan oppeihin ja tapaamaan häntä henkilkohtaisesti. Jänskättää! 

Bulli (valmentaja) laittoi viestiä, että nykyinen ruokavalio on tosi hyvä, lisättiin vain 10 g kaurapuuroa enemmän aamupalaan, mutta muuten menen samalla ruokavaliolla. Treenitkin pysyy samana nyt pari viikkoa, koska Bullin mielestä mun nykyinen 6 treenin treeniohjelma on tosi hyvä. Niillä siis mennään. Pyysin, että muutaman viikon päästä voitaisiin tehdä pieniä muutoksia, koska mulla on ollut sama ohjelma jo 5 kuukautta. 🙂 Vähän alkaa ehkä puuduttamaan. 😀

Huomenna on salitreeniä PT:n kanssa! Mukavaa viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *