Hae
JohanOnFitness

Jalkatreeniä jalkatreenin perään


Eilen matkasin taas kaikki matkat pyörällä ja laskeskelin, että hyötyliikuntaa tuli noin 13 km. 

Menin eilen puolilta päivin ottamaan aurinkoa sukulaisten pihalle. Ihana oli olla kaikessa rauhassa, täydellisessä hiljaisuudessa. Nautin auringosta kaikin voimin ja samalla luin kirjaa. Ihana kesäpäivä! Eväät oli tietenkin mitattuna rasioissa mukana ja kellon tarkkuudella ne söin, kuten kuuluukin. 

Illalla menin taas salille ja vuorossa oli taas kerran jalkoja. Jalat oli kipeenä jo edellisestä päivästä, mutta sille ei voinut mitään.

Lauantain treeni:


Supersarja 1

• Jalkaprässi kapealla jalka asennolla 4 x 8-10 x 140 kg

• Etureidet laitteessa 4 x 8-10 x 75 kg


Supersarja 2

• Jalkaprässi leveällä jalka asennolla 4 x 8-10 x 120 kg

• Takareidet laitteessa 4 x 8-15 x 40 kg• Bulgarialainen kyykky 3 x 15/jalka• Pohkeet seisten omalla painolla 4 x 40Supersarja 3

• Selän ojennus selkäpenkissä 4 x 15

• Vartalonkierrot vinopenkissä 4 x 15 x 15 kg• Vatsarutistukset ylätaljassa naruilla 4 x 8 x 68 kg


Join ennen treeniä noin 2 litraa vettä ja treenin aikana reilun litran. Voin sanoa, että aika hyvin puski vesi läpi! Hikeä jouduin pyyhkimään taas ihan urakalla. Syke oli kova koko treenin ajan ja sattui todella paljon lihaksiin, mutta painoin vaan loppuun asti. Tuli tosi hyvä mieli ja olo! 


Salilta matka kotiin kävi taas pyörällä ja en kyllä kovaa päässyt. Jalat oli ihan mukavasti hapoilla. Lauantaina vietin illan ihan kotosalla elokuvaa katsellessa (Note Book). Oli ihana elokuva! Suosittelen. Yleensä en herkisty sitten millään, mutta tää elokuva kosketti jotenkin tavallista enemmän. 🙂


Kokkasin myös eilen taas puolen viikon ruuat. Tein uunissa kanapihvejä ja itse tykkään aika kuivasta kanasta (muiden mielestä palaneesta:D). Nyt kyllä tein varmaan jonkun ennätyksen, koska tein uunissa 900 g edestä kanapihvejä ja kun otin ne pois ne painoi yhteensä 289 g 😀 haha! Oli ihan hyvää, vaikka ”vähän” kuivaa. En saanut pihviä rikki edes veitsellä, mutta ei se haittaa. 😀Tänään aamu alkoi aamulenkillä. Kävin tekemässä reippaan kävelylenkin viereisellä pururadalla. Menin reilu puolituntia. Mun olisi pitänyt mennä 45 minuuttia, mutta vatsaan alkoi koskea niin paljon, että jouduin lopettamaan aikaisemmin ja menemään takaisin kotiin. 
Olin lenkin jälkeen taas aivan hiessä. Oli ihana aloittaa sunnuntaipäivä reippailemalla. 


Lenkin jälkeen söin aamupalan (lenkki tulee aina tehdä tyhjällä vatsalla). Aamupalan jälkeen menin taas sukulaisten pihalle ottamaan aurinkoa. Tänäänkin luin kirjaa ja nautin olostani. Harmi, että viikonloput kestää vain 2 päivää. Olisin voinut köllötellä ulkona vielä lisää. 


Auringon oton jälkeen mun piti mennä salille, mutta tulikin extempore reissu Loimaalle. Kuulin klo 16, että autoni on korjattu (se oli korjattavana Loimaalla, jotta menisi katsastuksesta läpi :D) ja klo 17 olin jo matkalla hakemassa autoa. Siinä sitten menikin tää ilta. 


Huomenna takaisin töihin ja töiden jälkeen PT:n (Mikon) rääkkiin Kampin Motivukseen. En malta odottaa!


Nam! Hyvää ruokaa, vaikka kana vähän paloikin!

Jess! Ihan vähän reisilihaskin jo näkyy!

                                                                             Aamulenkillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *