Hae
JohanOnFitness

Loman aloitus ja kehityskuvaa

Maanantaina oli eka virallinen loma päivä ja en tehnyt tänään yhtään mitään. :) Ihanaa!

Jalat on todella rikki eilisesti treenistä ja kävely ja liikkuminen on hieman hankalaa. Tänään oli myös välipäivä salista, jota kroppa todella kaipasi ja tarvitsi.

Nyt on myös 3 kuukauden dietti taival takana ja alkaa ns. “massakausi” eli vaa’alle ei ole nyt asiaa vaan keskitytään siihen, että saan tarpeeksi ravintoa ja että treenit viedään totaalisen loppuun asti. :)

Välillä tuntuu, että kropassa ei tapahdu mitään muutoksia ja peilistä katsoo sama tyttö kuin vuosi sitten tai esim. kolme vuotta sitten. On se oma mieli kyllä kummallinen. Sen takia onkin hyvä aina vertailla välikuvia ja katsoa niistä onko muutosta tapahtunut. Nyt ajattelin jakaa nämä kuvat myös teidän kanssa. Puolivuotta sitten otettu yksi kuva ja vertailuna kuukausittain otettu kuva nyt menneen 3 kuukauden dietin kanssa. Viimeisen kolmen kuukauden aikana kiloja on lähtenyt ainoastaan 4 kg. Viimeisen 9 kuukauden aikana kiloja on lähtenyt 7kg ja viimeisen neljän vuoden aikana kiloja on lähtenyt noin 17kg. Eli hitaasti mutta varmasti.


Tässä kuva alkuvuodesta.


Kolmen kuukauden kehityskuvaa.Tässä lisää tilannekuvaa tän hetkisestä tilanteesta.

Omaan tavoitteeseen on vielä paljon matkaa, mutta onneksi valmentaja on huippuluokkaa ja koko valmennustiimi on täynnä alan ammattilaisia. 13 kuukauden päästä on tarkoitus nousta lavalle ja se aika kuulostaa pitkältä mutta senkin ajan voi käyttää väärin ja lopussa tulee kiire jos ei mene valmentajan ohjeiden mukaan. Elokuussa starttaa kisavalmennus ja silloin mennään eikä meinata, omistaudun valmennukselle 110 % ja aijon tehdä kaiken ja enemmän sen eteen että lavalla oon huippukunnossa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *