Hae
JohanOnFitness

Bikini Fitness treenaajan supersarjat

Eilen työpäivä venyi melkein 10 tuntiseksi ja olo oli aika kaikkensa antanut, mutta silti päätin mennä salille nollaamaan ajatukset. Onneksi menin, koska hyvä mielihän siitä tuli. :) Eilen oli taas supersarjaa ylävartalolle.

Maanantain treeni:

Supersarja 1

  • Ylätalja rusetilla 4 x 8 x 41kg
  • Alatalja 4 x 8 x 34kg

Supersarja 2

  • Pystypunnerrus kp 3 x 15 x 10kg/käsi, 10 x 10kg/käsi
  • Vipunostot suorin käsin sivuille 4 x 15 x 6kg/käsi

Supersarja 3

  • Tasapenkki 3 x 6-10 x 12,5kg/käsi
  • Penkkidippi suorin jaloin 3 x 10

Supersarja 4

  • Selän ojennus penkissä 4 x 20
  • Vatsat jumppapallolla 4 x 20

  • Ojentajat ylätaljassa 4 x 10 x 41kg
  • Hausikääntö alataljassa 4 x 8 x 27kg

Treenit sujui tosi hyvin ja ajatukset sain hyvin nollattua. 6 eri treenin saliohjelma on kyllä hyvä, koska tulee niin paljon vaihtelua. Silti odotan innolla elokuuta, että saan taas uuden ohjelman. :)

Tänään oli mulla välipäivä ja teinkin taas vähän pidemmän työpäivän, kävin sukuloimassa ja ystäväkin tuli käymään ja illalla tein vielä vähän töitä. Eli ihan mukava päivä. :) Huomenna sitten taas salille.

Tapasin tänään yhden yhteistyökumppanin, jota en ollut muutamaan kuukauteen nähnyt, joka ei tiedä mun treeniprojektista ollenkaan. Hän kysyi suoraan multa, että onko mulla jokin treeniprojekti menossa ja tietenkin heti ihmettelin, että mistä hän tietää:D Ja sitten kun myönsin, että kyllä on niin sanoi, että huomaa kyllä että muutosta tapahtunut sitten viime näkemän.

Tuli tosi hyvä mieli! Itsellä tuntuu, että mitään ei tapahdu ja vaakakin näyttää koko ajan samaa jne, niin tuollaiset kommentit saa ihan sairaan hyvälle tuulelle. Välillä tietenkin itsellä tuntuu turhauttavalta, koska vaa’an mukaan muutosta ei tapahdu, mutta kun saa jonkun positiivisen kommentin niin heti mieli virkistyy ja tuntuu että kyllä sitä valoa on siellä tunnelin päässä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *