Hae
JohanOnFitness

Viikonlopun treenejä ja kuvamateriaalia


Lauantaina pääsin vihdoin ja viimein aamulenkille! Nilkka aristaa vieläkin, mutta nyt uskaltauduin lenkille ja hyvinhän se meni. Tuli ihan huippu olo lenkin jälkeen.


Eilen menin illalla myös salille ja vuorossa oli yläkroppa treeniä. Olin asennoitunut että jos käsi edelleen vihloo niin vaihdan lennosta jalkatreeniin, mutta onneksi käsi kesti tosi hyvin!


Lauantain treeni:

 • Ylätalja leveällä otteella 10 x 48kg, 10 x 41kg, 10 x 41kg
 • Kulmasoutu tangolla 8 x 40kg, 8 x 50kg, 8 x 60kg
 • Maastaveto 3 x 8 x 50kg
 • Vinopenkki 8 x 25kg, 8 x 27,5kg, 8 x 30kg
 • Pystypunnerrus kp 3 x 10 x 10kg/käsi
 • Vipunostot suorin käsin sivulle 4 x 10 x 5kg/käsi
 • Ranskalainen otsalta 8 x 17,5kg, 8 x 20kg, 8 x 22,5kg
 • Hauiskääntö scottpenkissä 8 x 17,5kg, 2 x 8 x 20kg
 • Alataljassa pumppaukset selälle 2 x 30 x 30kg


Treeni kulki todella hyvin ja voimaa taas riitti. Poikaystävä oli mukana, joten muutamassa liikkeessä hän piiskasi extra toistoja joten sain vedttyä hyvin itseni taas piippuun.


Eilen illalla menin myös myöhäisleffaan, joten oli kiva tehdä jotain muutakin kuin urheilla. Kotona olin “vasta” klo 12.30. Normaalistihan myös viikonloppuisin olen tuohon aikaan jo unten mailla. :)


Tänään aamu alkoi tietenkin aamulenkillä ja tänäänkin menin sen 45 minuuttia reipasta kävelyä tyhjällä vatsalla. Valmentaja on kieltänyt multa hölkän ja juoksun, koska ne ei ole puhdasta rasvanpolttoa.


Tänään illalla menin taas salille ja vuorossa oli jalkatreeniä. Tänään oli koko kierroksen lyyin treeni (noin 45 min).


Sunnuntain treeni:Supersarjana:
 • Pystypunnerrus jaloilla smithissä 15 x 58kg, 3 x 15 x 68kg
 • Maastaveto 4 x 10 x 50kg
 • Haarakyykky smithissä 10 x 38kg, 10 x 48kg, 10 x 53kg, 10 x 53kg
 • Takareidet laitteessa 4 x 10 x 35kg
 • Pohkeet seisten omalla painolla 40, 40, 40, 60


Oli lyhyt mutta tehokas treeni. Peppu oli vielä kipeenä torstain Mikon treeneistä, joten nytkin hyvän poltteen sain. Ei se tietenkään sama ole kun kukaan ei ole vieressä huutamassa, mutta kuvittelin Mikon karjumaan viereen niin sain enemmän itsestä irti. :D


Viime viikon lauantaina olleesta tankkauspäivästä kiloja on vielä jäljellä + 1,5kg. Laitoin valmentajalle tänään viestiä harmituksesta kun paino tosiaan ei tipu ei millään ja mulla on kauhea pelko, että jos en nyt saa kiloja putoamaan niin miten saan kisadietillä.
Kerroin näistä tuntemuksista valmentajalle ja sainkin taas hyvän vastauksen.


Taustaa sen verran, että valmentajan ekassa ruokavaliossa oli paljon ruokaa. Sain suostuteltua reilun kuukauden jälkeen, että voitaisiinko mennä minimi hiilareilla ja jankutuksen jälkeen valmentaja suostui kokeilemaan ja nyt siis ollaan kokeiltu ja ei ilmeisesti toimi, koska paino ei putoa. (Niin kuin valmentaja sanoikin)


Valmentaja laittoi, että nyt samantien takaisin siihen alkuperäiseen ruokavalioon ja että tää oli just se syy miksi se ei ois halunnut että edes kokeillaan hiilarien vähennystä.


Kisadietillä pitää olla hiilareita joita pystytään vähentämään kisadietin loppua kohden. Nyt mulla ollut niin vähän hiilareita ettei niistä voi vähentää yhtään mitään. Säästöliekillä taas kerran mennään.
Valmentaja laittoi, että nyt vaaka jorpakkoon ja aloita syömään kunnolla ja treenaamaan todella kovaa.


Painonpudotuksesta ei siis tarvitse mun huolehtia nyt vaan vasta kisadietillä ja että mä tulen olemaan kisakunnossa silloin kun pitää ja se on silloin lavalla. Pitää yrittää nyt itse vaan asennoitua tähän, että ei ole mitään merkitystä paljonko rasvaa kehossa on nyt, koska ne kaikki palaa kisadietillä. Nyt pitää keskittyä kasvattamaan lihaksia. Helpommin sanottu kuin tehty. :)


Luin myös jostain haastattelusta, että kisadietillä voidaan painoa pudottaa 10-20kg, joten ei siis pitäisi olla hätää. :) Jos joku kisaaja lukee tän kirjoituksen, niin kuulisin mielelläni kokemuksia kisadietin painonpudotuksesta sekä off-kauden massan hankkimisesta?

Mukavaa viikon alkua! :)

Uusi juoksuasu.


10 tasaloikkaa aamutreenin jälkeen.Kuvaa selkätreenistä. Pikku hiljaa lihaksia alkaa näkymään. :)Uus paitamekko! Aivan minimaalisesti etureiden lihaskin alkaa näkymään. Onneksi on aikaa vielä sitäkin kasvattaa.


Lauantain herkkuateria; 125g lehtipihvi, 40g riisiä, 200g kurkkua ja viinilasista pepsimaxia


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *