Hae
JohanOnFitness

Bikini Fitness matkaani tukemassa

Bikini Fitness kisoihin valmistautuminen/treenaaminen ei ole mikään halpa “harrastus”. Tällä hetkellä voin sanoa että tili menee oikeestaan ihan suoraan itse treenaamiseen.

Laskin tuossa paljonko vuositasolla koko projektiin menee rahaa ja tulin karkeasti siihen noin. 11 000 – 13 000 € kustannus haarukkaan. Vuosikustannuksessa on mukana kaikki treenit valmentajan kanssa, vuosvalmennus, salimaksut, lisäravinteet, kisa-asu, kisakengät, kisaruskeus + muut kisaan liittyvät valmistelut, kampaajat, vitamiinit, posetreenit, kävelytreenit, hieronnat jne. Tämän vuoksi usea fitnesskisaaja hakeekin mukaansa mahdollisia sponsoreita, joilla joko katetaan joitakin kuluja tai vaihtoehtoisesti haetaan sellaisia sponsoreita/yhteistyökumppaneita jotka voivat olla mukana matkassa tarjoamalla yllä olevasta listasta jotakin palvelua/tuotetta.

Olenkin saanut kolme ihan mieletöntä yhteistyökumppania!
Oon aivan innoissani, että nämä yhteistyökumppanit ovat halunneet lähteä tukemaan matkaani kisalavoille. Tuki on enemmän kuin tarpeen ja olen iki onellinen tästä mahdollisuudesta ja tuesta!

Mun matkaani on tukemassa seuraavat yhteistyökumppanit:

HairSpot

HairSpotin timanttinen tiimi huolehtii koko vuoden mun hiuksista ja kisakampauksesta. Ihan mieletöntä, että pääsen käymään kampaajalla! Heillä on ihanat tilat Lauttasaaressa ja siellä saa samasta osoitteesta kaikki kauneuspalvelut kuten hiukset, hoitoja, ripsienpidennyksiä jne. Treenejä tulee viikossa yli 10 h ja kisadietillä sitäkin enemmän, joten ulkonäkö on siinävaiheessa viimeinen asia mihin itsellä riittää energiaa panostaa. Bikinifitneksessä arvioidaan kehon lisäksi myös kasvot ja hiukset, joten HairSpotilla on todella tärkeä rooli tässä projektissa. Kiitos siitä! :)

Puhdas + Caps

Heidän ansiosta mun ei tarvitse itse enää huolehtia vitamiineista koko kisavuotena. Heillä on täysin 100 % puhtaita ja tutkimukseen pohjautuvia ravintolisiä. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja täysin kotimaisia. Vitamiinien lisäksi saan heiltä myös rasvanpolttajia, joita todella tarvitsen kisakautenani! Kerron myöhemmin tarkemmin tuotteista ja niiden vaikutuksista. :) Heidän yhteistyö on kyllä kullan arvoista!


Tänään tulikin ensimmäisen 3 kuukauden paketti! JEE!

Helsinki Kiropraktiikka

Viime vuonna tein ensimmäistä kertaa yhteistyötä Helsinki Kiropraktiikan kanssa. He tukivat matkaani jo silloin vaikka kisoista ei ollut siinä vaiheessa vielä puhettakaan. He kannustivat mua jo silloin uskomaan unelmiini ja tekemään juuri niitä asioita joita haluan tehdä. He ovat olleet yksi kannustin mun kisalavoille. Heiltä sain jo silloin todella suurta apua kehon huollossa ja palautumisessa. Tämän takia on aivan mahtavaa, että he olivat kiinnostuneita lähtemään tukemaan matkaani kohti suurta unelmaa! Kehonhuolto on todella tärkeää tällaisessa projektissa lihasten palautumisen ja kehittymisen kannalta ja luotan heihin sata varmasti, että saan kehoni kuntoon ja tulen loistamaan lavalla heidän ansioista!

 
 
 
Kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *