Hae
JohanOnFitness

Tästä se alkaa

Olen aikaisemmin kirjoittanut treenipäiväkirjaa Fastin sivuilla ja nyt päätin laajentaa blogini myös tänne.  Suurin syy tästä muutoksesta johtuu siitä, että haluan vaikuttaa enemmän blogin visuaalisuuteen ja luettavuuteen. 

Treenipäiväkirjassa blogini keskittyi myös puhtaasti treenaamiseen ja nyt haluan laajentaa blogini sisältöä hieman. Tämä blogi keskittyy ensimmäisen Bikini Fitness -kilpailuni valmistautumiseen. Tämä pitää sisällään treenejä (edelleen yhtä tarkasti kuin treenipäiväkirjoissakin), kehonhuoltoon, ruokavalioon, kisavalmisteluihin sekä elämään tän kaiken keskellä. 

Tällä hetkellä minulla on valmennus kesken, joka päättyy heinäkuun alussa. Heinäkuussa löysään hieman ruokavalion suhteen, mutta treenejä on silloinkin tehtävä se 5 salitreeniä ja 2-3 aamuaerobista viikossa. Elokuussa starttaa vuoden mittainen kisavalmennus, joka vedetään niin kovaa kuin on mahdollista. 

Elokuussa 2014 astun Bikini Fitness lavalle ensimmäisen kerran. Valmentajani on Jari Bull Mentula ja tiedän että hän on juuri oikea valmentaja minulle. Innolla odotan kisavalmennuksen starttausta! 

Kirjoitan myöhemmin vähän enemmän omista taustoista ja syistä miksi haluan kisata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *